tiistai 6. huhtikuuta 2010

Laihdu poika laihdu

Tai, sanotaanko, hävitkää rasvat, mutta jääkää lihat. Tästä varmaan vikkelimmät jo kekkasivatkin, että "ahaa paksu poika on laihiksella".

Totta, dieettiä on pidetty jo huimat viikon päivät, ja kunto ei ole vieläkään timanttia, missä vika? :)
Muutama sananen tästä dieetistä:
- lähtökunto on merkittävästi parempi kuin viimeksi, siis vähemmän ihraa hävitettäväksi
- dieetille lähtökalorit ovat melko miehekkäät, eli noin 4000 ja silti vatsassa meinaa kurnia, about kokoajan
- aerobisia en hinkkaa alussa, kuin ihan vaan pikkuisen, jääpä jotain, mistä puristaa, jos tarve tulee, sillä aikaa kyllä on

Työkuviot sopivat välillä mahtavan huonosti dieetin ruokailuihin, mutta niin se menee, että työ kulkee luonnollisesti edellä, ja dieetti sitten hyvänä kakkosena.

Ennen dieettiä olin kaksi viikkoa lomailemassa etelän auringossa, ja kumma homma, paino putosi kahdessa viikossa 4 kiloa. Tuli siis syötyä liian vähän, pentele sentään.

Kaikki rullaa tällä hetkellä aika mallikkaasti, ensimmäisen dieettiviikon saldona, paino ei tippunut yhtään, nestettä kyllä lähti, ja kroppa alkoi paineistumaan mukavasti. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Pääsen kultsan takahuoneeseen haistelemaan kisafiiliksiä, sillä olen Antti the Barbarian Rossin huoltajana. Antin kondis on rautaa, pitäkää nimi mielessä.

Toinen, kenen kondis on rautaa, tai jopa timanttia on Erika. Erika on tehnyt ison ja raskaan urakan, ja sen tuloksia pääsee hän esittelemään ensin Islannin GP:hen ja sen jälkeen kultsalle.

Siinä se, koitan kirjoitella viikolla lisää.

Tsemppiä kaikille, erityisesti Sinulle muru.

-Kimmo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti