maanantai 1. helmikuuta 2010

Tapahtuuko mitään?

Välillä tuntuu siltä, että vaikka kuinka hakkaisi päätään seinään, ja yrittäisi kaikkensa, ei hommasta meinaa tulla mitään.
Olisi viisautta oppia jo se, ettei itseään voi verrata muihin, eikä kaikkea voi saada yhdellä kertaa.

Tarkoitan tällä sitä, että on ihmisiä, jotka ovat merkittävästi lahjakkaampia tässä harrastuksessa, kuin itse olen, mutta sen ei pidä antaa haitata, vaan todellakin pitää vaan keskittyä omaan tekemiseensä.

Lisäksi vaativasta työstä johtuen ei lajiin tietenkään voi/pysty panostamaan optimaalisesti.

Vanha viisaus sanoo, että aina on jossain sinua kovempi, nopeampi ja vahvempi jätkä :)

Se siitä, eteenpäin tässä kuitenkin mennään day by day, ja jatkuva liike onkin tärkeää.
Maaliskuussa lähdetään muuten lomamatkalle, ja sitäkin ajatellen, on ihan kiva tässä poltella tätä pehmeää pois, ja helpottaahan se sitten sen oikean dieetin vetämistä.

Vaikka paino on laskenut, jo tämän aamun 109 kiloon, niin voimantuotto toimii vielä ihan mallikkaasti, minkä pitäisi kertoa siitä, että lihaa ei ole palanut.

Kohta on edessä kevyt tai jopa kokonaan tauko viikko, mutta vielä pitää painaa tämä ja ensi viikko hanat auki eteenpäin, asenteelle "EI MILLIÄKÄÄN ETEEN KENELLEKÄÄN!.

Tsemppiä murulle, hyvin toimii sinun osaltasi dieetti, mallihan sinulla on mailmanluokkaa ja nyt kun näyttää vahvasti siltä, että kireyskin tulee olemaan todella kovaa ja stailaamisessa auttaa Vilma, niin saavat kilpasiskot vahvan haasteen.

-Hurricane

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti