torstai 9. heinäkuuta 2009

Asenne ja lahjakkuus.

Keli on vaihteeksi peri suomalainen kesäkeli, eli ei muuta kuin sateenvarjo käteen ja pipo päähän, ennenkuin ulos uskaltautuu.

Asenteesta ja lahjakkuudesta puhutaan paljon, mutta mitä ne oikeastaan ovat?

Asenne ei ole sama asia, kuin, "vaikka läpi harmaan kiven". Minun mielestäni asenne tarkoittaa sitä, että tiedät mitä olet tekemässä, ja osaat keskittyä tekemiseesi niin hyvin, että pystyt antamaan itsestäsi kaiken siihen, mitä teetkin.

Huvittaa, kun varsinkin telkkarissa moni mainostaa tekevänsä jotain 110% lasissa, WTF, sata on kutenkin se maksimi, ja siihen ei pääse yksikään ihiminen tällä pallolla.

Tässä alla tekstari jonka sain eilen kaverilta, joka oli suorittamassa sukelluskurssin loppu sukelluksia ja oli tuntenut kovaa kipua korvissa. Suosittelin käyntiä asiantuntijalääkärillä, eli sukelluslekurilla.

Illan eka vastaanotettu viesti "kuumetta yli 38"


Illan toinen vastaanotettu viesti "painevaurio molemmissa korvissa, mustelmia vasarassa, tärykalvo paksuuntunut, verta ja nestettä välikorvassa, ja antibiootteja johonkin ***** tulehdukseen, MUTTA ON SUKELLUSKORTTI"
:-)


Lahjakkuudesta voisi kai puhua loputtomiin, mutta noin karkeasti ottaen, lahjakkuutta voidaan kai olettaa olevan kahtaa eri lajia:

- geneettistä, eli sitä lajia lahjakkuutta, joka on sinulla perimässä, ja antaa etua lajiasi ajatellen

- harjoittelulahjakkuus. Olen entistäkin vakuuttuneempi siitä, että tämä on, varsinkin, kun mennään pidemmälle, se lahjakkuuden laji, joka erottaa lopussa ihmiset toisistaan. Kuka jaksaa tehdä kaikki harjoitteensa, kuka kestää parhaiten harjoituksissa eteen tulevaa kipua, kuka osaa ASENNOITUA treeneihinsä parhaiten.

Se siitä, alla kuva, missä missä minä ja muru olemme reilun viikon päästä.





-Hurricane


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti