maanantai 13. heinäkuuta 2009

Mikä on kun suksi ei kulje?

Jep,


nyt olen taas siinä tilanteessa, että voin jälkikäteen todeta "olisi ollut todella fiksua keventää hieman aikaisemmin"


Kroppaa on tullut piiskattua sen verran kauan, ja sen verran kovalla asenteella, että nyt on nivelet koko ajan kipeät, lihaksiä särkee, palautumiskyky on olematon, ja motivaatiokin hieman huono.


On se kumma, kun ei meinaa ikinä oppia tätä asiaa, aina sama laulu, pitäisi paremmin tajuta kokonaisuus, ja asiat jotka vaikuttavat siihen..
Tästä asiasta tekisi josain vaiheessa mieli kirjoittaa enemmänkin, sillä tuntuu siltä, että varsinkin kehopuolella kovin moni kyllä ymmärtää(tai on ymmärtävinään) sen, että tämä laji on kokonaisvaltainen, mutta mitä se sitten oikeasti tarkoittaa?
Mitkä ovat asiat, jotka vaikuttavat kehitykseen, miten suunnitella harjoituksen ja palautumisen välinen suhde jne. No, palataan tähän asiaan myöhemmin.

Kun on tarpeeksi väsynyt, ei maistu edes ruoka, ja kroppa on, kiitos "unohtuneen" venyttelyn niin jumissa, ettei edes selkäpose aukea, muista puhumattakaan.

Tilanne ei silti ole katastrofaalinen, vaan tiedän, että lomareissun jälkeen into päästä salille rautaa vääntämään, on taas varma :-)

Nyt minua kutsuu soppakello, joten se siitä, tsemppiä kaikille, ja osanottoni lomalaisille sään takia..


-Hurricane









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti