keskiviikko 19. elokuuta 2009

Mars Mars eteenpäin!

Armeija ajoiltahan tuo komento on monille meistä liiankin tuttu, kuten myös "viheltää", tai "nuo 6-lipputankoa myötäpäivään kierrä". Mikään ei kuitenkaan ole ehkä syöpynyt yhtä hyvin tajuntaan kuin "TAAKSE POISTU".

Tässä minun blogissani se kuitenkin tarkoittaa sitä, että kehitys jatkuu, ja suunta on oikea, eli eteenpäin.( ja taakse ei prkl poistuta)

Tahti ei ole, eikä tarvitsekaan/voikaan olla jatkuvaa pikajuoksua, vaan itse uskon siihen, että tekemällä raakaa perustyötä hyvin ja pitkäjännitteisesti, saavutan sen, mihin pyrin.

Treeni siis kulkee erinomaisesti, koitan jokaisessa yksittäisessä treenissä ylittää itseni, ja olenkin todennut, että ellei treenin jälkeen ole hemmetin paha olo, en ole harjoitellut riittävän lujaa.

Yksikään harjoitus ei kestä minulla yli tuntia, mielestäni laatu korvaa tässäkin määrän.

Tässä räpsy aamu kunnosta, laardia ei ole ihan liikaa, eikä tule.

Täsä kuvassa minä ja koutsini/ystäväni Harri, tsekataan juuri allekirjoittaneen kondista.


Viimeisessä kuvassa, jossa tällä kertaa on sukat ja housutkin jalassa, on aamupaino. Tosin tuosta pitää poistaa kilo, noiden kledjujen takia.


Lappeenrannan kisat ja EXPO lähenevät, on mukava päästä katsomaan ja haistelemaan kisatunnelmaa. Aika lähelle sitä pääsen, kun huoltajana huseeraan takahuoneessa.
EAST-BODYN Mantiloille kovasti tsemppiä, ja tietenkin Erikan valmennuksessa olevalle Birgitille, sekä Ollille.
Over and out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti