perjantai 7. elokuuta 2009

Paluu arkeen ja

normaaliin, siistiin ruokavalioon.
Lomalla karkasi herkuttelu hieman rukkasista, suuri kulinaristi ja herkkuperse kun olen, mutta
nyt laitetaan taas homma takaksin lapaseen, ja poistetaan myös vararavinto mahasta.

Tuli mieleen yksi tapahtuma lomaltamme Turkista:
menimme murun kanssa hamamiin, eli Turkkilaiseen kylpylään, joka pitää sisällään yhtä sun toista mm: saunassa elbailua, porealtaassa lööbailua, höyrysaunassa kärvistelyä, pesun, kuorinnan ja hieronnan. Jes, kaikki meni oikein mallikkaasti siihen hierontaan asti, minua tuli hieromaan lokaali 50kiloinen ruikkukukko, joka varmaan oli ihan hyvä ja osaava työssään, mutta liika on liikaa, tässä tapauksessa se liika olin minä.
Aluksi keppiläinen koitti saada avattua spasmeja lihaksista, siinä onnistumatta hän päättikin ottaa ottaa käyttöön järeämmät aseet, ja yritti saada selkäni rusahtamaan, painamalla sitä kaikin voimin, voi voi, ainoa mikä rusahti, oli veijarin ranne, ja siihen se koko lysti sitten päättyikin, minä suihkuun, ja veijari hoitamaan rannettaan.


Tavalliseen tapaani koetan täyttää puuttuvan kirjallisen ilmaistutaitoni käyttämällä mahdollisimman paljon kuvia näissä blogikirjoituksissa, ja sama tahti vaan jatkuu.

Tässä lomalainen K Pelkonen ja ihmisen paras ystävä koiru Canelo.
Jollei joku nyt erehdy luulemaan, että sitä ollaan vaan syöty pullaa ja lihottu, niin on sitä myös treenattu, ja lujaa, todisteena kuvia moisesta aktiviteetista.

Rukkaset alkavat olla pumpissa jo sen 50cm, ja toivottavasti tuon pehmeän alla olisi myös hieman pihviäkin.


Tässä aamukondis kuvaa, painoa palttiarallaa 110kg, ja ehkä hieman liikaa laardia, mutta kuten ystäväni ja koutsini Harri Lahtinen sanoo, se kyllä saadaan pois :-)


Sen pidemmittä saduitta, hyvää kesän jatkoa, olkaa kilttejä toisillenne.
-Hurricane


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti