sunnuntai 13. syyskuuta 2009

HC

Jes, kuten varmana hiffasittekin, niin tuo HC siis tarkoittaa sitä, että tehdään, eikä vaan puhuta tekemisestä. (marttakerho on siten niille)
Tässä alla todiste, että ainakin yritys on kova, jopa niin kova, että paidatkin repeävät päällä :) Mikko ja Suski, pienennä vinkkinä, uusia paitoja voisi ostella, jos sellaisia ilmestyisi..



Duunissa kiirettä riittää, samoin himassa, sillä minä, Erika ja koiruliini Canelo muutamme ensi viikon sunnuntaina, ja muutothan ovat aina niin ihania, että oikein harmittaa, kun ei saa useammin muuttaa..
MUTTA ennen muuttoa ovat Lappeenrannan bodikarkelot, ja minä menen huoltamaan Ollia ja Erika Birgitiä, nyt voi sanoa, että kumpikin on kovassa ja hyvässä tikissä, työ on tehty hyvin ja asenteella.

Itsekin olen koittanut tehdä salilla parhaani, ja toivottavasti se näkyy vuoden päästä samaan aikaan, yritys on ainakin kova.




Tähän väliin tahdon kiittää muutamaa henkilöä, joilta saan aina tähän lajiin liittyvää jeesiä ja tsemppiä, myös silloin, kun se musta päivä on päällä, tai varsinkin silloin!
- Jari Mentula iso mies, myös sydämeltään, aina valmiina auttamaan.
- Jarmo Mäkelä, minä kysyn Jarmo vastaa, aina.
- Rauli (tanssiva hammaslääkäri) Tolonen
- Harri Lahtinen
Kiitos jätkät, olette omassa kategoriassanne.



Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin, over and out.
Kimmo aka Hurricane

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti