keskiviikko 23. syyskuuta 2009

POPPAMIES

Hei,
Lappeenrannan kisat ovat sitten takana, ja olikin motivoivaa päästä hieman haistelemaan kisatouhuja, ja sai nähdä kovakuntoisia urheilijoita.

Erikan valmennettava Birgit sitten otti ja meni voittamaan heti ensimmäisen kisansa, eli BF:n lyhyen sarjan, onnea molemmille.

Kisoissa oli paljon kovaan kuntoon itsensä vetäneitä ihmisiä, katsomossa oli vain harmittavan vähän populaa, kyllä sitä näkemistä olisi ollut isommallekin porukalle.

Itselläni oli pientä flunssan tynkää, ynnä järjettömän kiireisiä päiviä töissä, muutamana päivänä en ehtinyt syödä kuin aamupalan klo 06 ja seuravan kerran taas jo heti klo 18.
Niin, eli paino romahti tuon setin aikana monta kiloa alaspäin, samoin lihaspaine katosi taivaantuuliin. Iso ongelmahan se ei ole, ja korjaantuu, kun lataa alla olevan kokoisia eväitä :-)


Tässä vähän kuvaa siltä, mitä se pieni pika dieetti ukolle teetti, eli entistäkin kyniksempi ollaan.



Autofriikkinä piti ikuistaa hetki, kun Rautapalon Jarin ja minun Bemarit ovat niin komiasti peräkkäin kanavan rannalla.



Ennen nälkäkuuria oli painokin jo aika kovissa lukemissa.


Tuo otsikon poppamies on sitten viimeinen minulle jonkun toisen antama lempinimi. Sain sen, kun näytin eräälle jo 20 vuotta salilla käyneelle veitikalle, että liikkeet voi tehdä toisinkin, ja perille taisi mennä :-)
Muita kivoja lempinimiä on mm: Jarin antama Keisari :-) sekä tietenkin toisaalta saamani lempinimi Hurricane.
Summa summarum, lpr kisat nähty, valtava nälkä tekemiseen, asenne kova. Näillä mennään.


-Kimmo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti