sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Ei pelkästään hyvää, vaan parasta.

On meidän perheen motto, kun puhutaan siitä, että millaista ruokaa kotiimme ostetaan.
Kaikki lihat, niin paistijauheliha, kananrintafileet kuin palvikinkut haetaan Chef Wotkinsilta.
Kyseinen paikka ei varmasti ole halvin, mutta tavara on niin laadukasta, että se saakin maksaa vähän enemmän kuin marketista saatavat vastaavat.
Meillä muuten menee ruokaa ihan kiitettävästi, jo pelkästään minulla menee kanaa päivässä 600g, pari purkkia tonnikalaa(Abba), riisiä 300g, kaurahiutaleita kasa, ruisleipää, vihanneksia, hyviä öljyjä jne.

Kummastelen hieman kavereita, jota kertovat syövänsä ihan valtavia määriä kaloreita täysin puhtaasta ruuasta. Sillä minulla itselläni on jo hieman haasteellista survoa sisääni 4000 kalorin verran puhdasta ruokaa / päivä.
No, olen varmaan sitten vain pieni ruokainen :)I

Hyvät lisäravinteetkin ovat suomessa pirun kalliita, esim: BCAA:t maksavat maltaita, huokaus.

Treenit kulkevat todella hyvin, tänään selkätreenissä mm. alataljaa 150:llä kilolla, kulmasoutua tangolla 170:llä kilolla jne. (ihan vain huomautuksena, puolittaiset maastavedot/vastaavat oudot nytkytykset eivät ole kulmasoutuja)

Pientä epäonneakin on ilmassa, tai ei ehkä epäonnea, mutta vastoinkäymistä. Vasen polvi on kipeä, jopa niin kipeä, että päätin, että menen ensi viikolla lääkäriin tutkituttamaan sen.

Erikan dieetti rullaa todella mallikkaasti eteenpäin, ja voikin jo nähdä, että sieltä on tulossa todella kova paketti, tsemppiä muru.
Erika muuten kyykkäsi 110:llä kilolla sarjaa, ja ottaa 90:llä kilolla PUHDASTA sarjaa kulmasoutua, eli lihaa on, kuten huippukisaajalla pitääkin olla. Arvostan muutenkin Erikan tapaa tehdä työtä, hän treenaa todella kovaa, noudattaa järjestelmällisesti ruokavaliota, ja kun pitää mielessä, kuinka vaativa työ hänellä on, niin ei moni mimmi tee samaa, se on varma. Erika ei myöskään hypetä joka paikassa itseään, vaan tekee omassa hiljaisuudessa työnsä, tulokset katsotaan lavalla, ei nettifoorumeiden palstoilla.

Odotan jo malttamattona, että omakin dieetti jo alkaisi, toisaalta, kyllä se huhtikuu sieltä tulee, ja nopesti tuleekin.

Kondiksesta sen verran, että se on jo nyt samalla tolalla, kuin viimeksi dieetti viikolla 10, ja painoa on silti 10kg enemmän, joten saas nähdä.

Tammi-maaliskuun ajan siistitään ruokavaliota, ja putsataan kropasta liiat rasvat pois, jotta dieetti ei olisi aivan mahottoman raskas.

Autokuumekin on jo vaivannut jo tovin, ja kuten Tohtori Tolonenkin jo totesi, siihen ei ole kuin 1-lääke! Uutta kiesiä alle ja sassiin.

Olkaa kilttejä toisillenne.

-Kimmo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti