torstai 21. tammikuuta 2010

NÄLKÄ

On melkein koko ajan. On se kumma, kun vielä äsken 4000 kaloria tuotti vaikeuksia, mutta nyt kroppa huutaa LISÄÄ RUOKAA.

On ollut mukavaa huomata, että kun tämän kiristelyn/siistimisen aloituksesta on paino tippunut 5kg, melko säälittävään 111 kiloon(tähän väliin hymiö), niin kondis on toisaalta jo paljon kivisempi, kuin 4 viikkoa sitten. Aamulla alkaa vatsa ja kylkipalat jo näkymään, jeeee :)

Itsasiassa nyt kun suurimmat pöhö nesteet on ajettu ulos, ei paino enää meinaa tippua, vaikka tuntuukin siltä, että kiristymistä tapahtuu day by day.

Tuossa alla olevat kuvat ovat dieetin alusta, laitan kuun lopussa seurantakuvaa, jos kehtaan :)








Treenit kulkevat mallikkaasti, tein omat enkat kulmaoudussa, 180:llä kilolla puhtaita kaseja.
Vasen polvi on hieman kipuillut, joten jalkatreeneissä olen suosinut widowmaker tyylisiä, eli 50-100 toiston sarjoja, tekevät todella höböä..
Joka treeni vedetään periaatteella, no mercy and pain is feeling :)

Kävin muuten Ortopedillä, joka tutki tuota kipeää polvea, ja totesi, että magneettikuvauksiin saa mennä..Kun makasin siinä tutkimuspöydällä, niin hän kysyi, "oletko ratapyöräilijä?" Johon vastasin, "en ole, salilla jumppailen", johon mister Ortopedi "ei ole meinaan ihan tavallisen miehen reidet nuo"

On mielenkiintoista katsoa, mitä tästä tulee, huhtikuussa starttaa sitten se varsinainen kisadieetti, ja silloin pitäisi kondiksen olla jo sellainen, ettei tarvitse revittää brutaalin snadeilla kaloreilla, vaan vähän isommillakin pärjää, hope so..


Nyt tämä ukko menee lataamaan ilta kanat ja salaatit naamaan ja haaveilemaan tankkauspäivästä :)

Pitäkää huolta toisistanne.



-Hurricane

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti